22 díl Michal a Petr. BENEŠOVY DEKRETY MAJÍ BÝT PROLOMENY. TO JE OFICIÁLNÍ STANOVISKO NĚMECKÉ VLÁDY

9 Zobrazení
Cowley
14 Červenec 2019

Útok Německa na ČR se stupňuje! Vysoký činitel vlády Angely Merklové potvrdil poslanci AfD, že cílem německé politiky je odstranění Benešových dekretů. Minulý týden se na uzavřeném jednání sešli čelní funkcionáři Sudetoněmeckého landsmanšftu a poslanci německého spolkového sněmu, a začali plánovat puč na svržení Bernda Posselta z funkce vůdce sudeťáků. Důvodem jeho svržení má být Posseltova přílišná vstřícnost vůči "Tchechai" a "Benešovým dekretům". Plán Tillmana Asmuse Fischera na demontáž ČR a Benešových dekretů vstupuje do nové fáze. Do akcí proti Benešovým dekretům se nyní zapojila strana AfD. AfD je spojencem SPD v evropském parlamentu. AfD má za cíl zrušit Benešovi dekrety! Poslankyně SPD (dříve kandidátka TOP-09) Jana Levová se v minulosti účastnila setkání voličů AfD v Německu. Současně na sociálních sítích šířila lživé správy o tom, že Německo letos schválilo "nedotknutelnost" Benešových dekretů. Dokonce vyhrožovala diskutujícím, kteří s tímto tvrzením nesouhlasili, "fackami". Politice SPD Tomia Okamury, takto přestáváme rozumět. Tomio tvrdí, že SPD je pro vymáhání válečných reparací a jeho poslankyně Levová neustále napadá lidi propagující Petici za výmáhání těchto reparací.
Na FB profilu: Petice za vyplacení německých válečných reparací ČR
najdete další informace. Dne 30.6.2019 na něm zveřejníme záznamy jednání členů "nacistické" strany AfD s vůdci ladsmanšaftu a vysokým vládním činitelem! Nebudou tedy zveřejněny na You tube, jak jsme slibovali, nepodařilo se nám je otitulkovat.

Pokud nás chcete podpořit číslo účtu je 2601593605/2010

Naše další pořady najdete zde:
FB profil:https://www.facebook.com/nestra.istra
a na této adrese najdete Petici, aby nám Německo vyplatilo dlužné biliony válečných reparací, tak ji podepisujte a pokud můžete a souhlasíte s námi podporujte nás dary na našem účtě. Děkujeme všem za každou podporu a šíření našich pořadů.

Zobrazit více

Nebyly nalezeny žádné komentáře